Om oss

Vår historia börjar 2001 när vi grundades som ett familjeföretag. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utveckla oss inom vårt område av traditionella hantverk och kulturhistoriska byggnader.

Idag har vi vårt kontor och verkstad i Västerås, men vi arbetar i hela mälardalen. Vi har samlat på oss en bred och mångsidig erfarenhet, som vi ständigt förfinar för att ge våra kunder det bästa tänkbara resultatet.

Vi är stolta över vårt team som idag består av 9 medarbetare, alla med olika kompetenser och specialiseringar. Tillsammans utgör vi en komplett och kompetent arbetsstyrka som arbetar mot samma mål - att bevara och restaurera vårt kulturarv på ett autentiskt och hållbart sätt.

Vi har en stark passion för traditionellt hantverk och kulturhistoriska byggnader, och vi tror på att vår kunskap och erfarenhet kommer att vara till nytta för våra kunder i många år framöver. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder och bidra till att bevara vår historia och kulturarv.