Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Byggnadsvård

Det byggda kulturarvet är något vi brinner för. Vi åtar oss att renovera allt från små torp som behöver kärlek, till stora slott och herrgårdar som har ett restaureringsbehov.Vi arbetar också med kyrkor, byggnadsminnen, friluftsmuseum och objekt som får statliga byggnadsvårdsbidrag. 


Renoveringar

Behöver ni nya golv, isolera, byta fönster mm så kan vi vara behjälpliga. Vi bygger även verandor, glasverandor och allt däremellan.


Timmerhus

Timmerhus Timmerhus Timmerhus Timmerhus Timmerhus timmerhus

Ibland kan det vara bättre att flytta en byggnad än att låta riva den. Just för att ge den ett längre liv.

Vi åtar oss även nytimring av ert drömprojekt. Har ni en ritning, skiss eller en hel del ideer är ni välkomna att ta kontakt så kan vi hjälpa er framåt. Våra timmermän gör även timmerlagningar, byter syllar mm.

Måleri

Vi använder framförallt traditionella färgtyper som linoljefärg, rödfärg, limfärg och tjära, och åtar oss allt från renovering av fönster till interiörmåleri och ommålning av hela hus. 


Snickeri

I vårt eget snickeri tillverkar vi bland annat dörrar, fönster och köksinredning, men också trappor, paneler och listverk. Ofta efter gamla förlagor eller våra kunders egna idéer. Mycket av det vi tillverkar handhyvlas som i äldre tider. 

Välkommen att höra av dig med dina önskemål! 

Verandor eller entreer

Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda Entreeveranda nyritad entre

Vi hjälper till med allt från ide till ritning till färdigställande.